Mijn aanpak

Mijn aanpak is:

werk01Eerst help ik jullie met kijken naar hoe het bedrijfsproces zou moeten lopen in de ideale situatie. Hiervoor kom ik een dag met jullie, mensen betrokken in het bedrijfsproces, brainstormen over hoe dit er idealiter uit zo moeten zien en welke systemen daarbij passen. Dan kijken we ook naar: waar data dubbel wordt bijgehouden en waar ‘dom werk’ geautomatiseerd kan worden.
Dit is een buitenkans om gelijk te  bekijken hoe jullie je klanten en leveranciers beter kunnen betrekken in jullie bedrijfsproces.
Een voorbeeld hiervan is: kan de klant niet zelf rechtstreeks in onze voorraad kijken of de voortgang van zijn bestelling bekijken…
Of kunnen we bestellingen bij onze leveranciers niet gelijk digitaal doorgeven aan hun systemen…
De investering in deze automatisering verdient zich snel terug in medewerker effectiviteit. Maar ook de beleving van jullie klanten kan verbeteren, wanneer ze meer zelf kunnen regelen of de voortgang teruggekoppeld krijgen.
Vaak zijn er ook specifieke processen in jullie organisatie waarvoor geen standaard oplossingen bestaan. Een tool op maat, gekoppeld aan jullie bestaande pakketten, is dan vaak de beste oplossing.

Lees verder over mijn werkwijze op de pagina werkwijze.

Op m’n portfolio pagina zijn voorbeelden te vinden van projecten die ik heb gedaan.