Wat anderen zeggen

“Voorheen moesten we orders, vaak met meer dan honderd artikelen, 1 voor 1 in ons systeem overnemen. Na inschakelen hulp van Marco van den Berg is het nu mogelijk met een paar simpele muisclicks de complete bestellingen in het systeem te importeren hetgeen ons veel tijd bespaard.”
Robin Jansen, Mitsubishi MKK Europe BV


“Marco is een aangename persoonlijkheid om mee te werken. Ik sta er iedere keer weer verbaasd van hoe snel hij begrijpt hoe de processen en routines binnen ons bedrijf verlopen. Hij komt snel ‘to the point’ en stelt de juiste vragen. Dat komt gegarandeerd door zijn ruime ervaring binnen het MKB en maakt de samenwerking met hem eenvoudig en succesvol. Marco is een echte probleem-oplosser. Wij zijn een verkooporganisatie voor verschillende mooie modemerken. Marco heeft voor ons een database gebouwd die uit verschillende programma’s de informatie verzamelt en toegankelijk presenteert aan de medewerkers.”
Kees Willem de Jong, De Jong Fashion BV / Alchemist Fashion BV. www.dejong-fashion.nl 

“Wij werken inmiddels al jaren samen met Marco van den Berg. Met verstand van zaken, expertise én betrokkenheid kijken naar wat echt nodig is, passend bij ons als kleinere klant. Dat heet klantgerichtheid in marketing termen, maar slechts weinigen passen dat ook toe. Marco wel. En voor echte noodgevallen, wat wij helaas recent meemaakten, staat Marco van den Berg meteen klaar. Wij hopen nog vele jaren Marco als onze back up te hebben.”
Betty Dubois, operations manager JUNIOR* Academie voor Art Direction en Advertising. www.junioracademie.com

“Onze vennootschap functioneert als verkoopbureau voor de Franse markt van Duktrad International bvba, gevestigd te Leuven, België voor met name zwembad installateurs. Wij werken sinds meer dan 10 jaar met Marco van den Berg samen voor het opzetten en beheren van websites, alsmede voor de aanpassing van onze boekhoudjournaals voor de verwerking in ons extern beheerde Frans boekhoudprogramma. Via zijn systeem kunnen we vanuit 3 landen werken met dezelfde data en deze exporteren naar onze boekhouder in Compiègne (F).
Wat ons ten zeerste aanstaat bij al onze contacten met Marco is de ‘personal touch’, waardoor support wensen en wijzigingen op een snelle en aangename manier worden opgezet.”
Nicolaas den Hartog, Gérant, nicolaasdenhartog@duktrad.fr


“I have met Marco on different occasions to discuss business opportunities in his field of work. Marco is a real entrepreneur with good sense for business. He is very well rounded in his knowledge in different areas of finance, technology, sales and marketing. Most importantly he is friendly and courteous. I highly recommend Marco as a colleague.”
Basile FatalGlobal VP Sales & Marketing at 8Seconds


“Met Marco hebben we een zeer prettige Scrum training kunnen volgen; Hij inventariseerde eerst goed hoever onze kennis betreffende Scrum ging. Ook gaf hij ons handvaten hoe wij het in onze huidige werk konden toepassen. Ook was het erg fijn dat Marco zich goed aanpaste aan onze schema’s. We hebben nu genoeg kennis opgedaan om het examen voor Scrum Master te gaan doen!”
Wikash Debi Tewari, Project Manager bij Brocacef